Featured Lifestyle

Een nieuw hoofdstuk?

“Great things never came from comfort zones.”, een quote die me steeds meer inspireert. Het afgelopen half jaar is voorbij gevlogen… Dag in dag uit was ik bezig met duizenden dingen waardoor sommige punten aan mijn aandacht ontglipten. Deze maanden stonden vooral in het teken van mezelf ontplooien. Mét resultaat. Zo ben ik onder andere vier maanden naar Zeeland verhuisd voor mijn eindstage Hotelmanagement (Zeeland, je weet wel, dat stukje Zeeuws-Vlaanderen dat volgens Nederland geen Nederland is maar België en volgens België dan weer écht wel Nederland is). Nu, 20 bolussen, een Spotify lijst vol Lil’ Kleine en Gers Pardoel, verbrande schouders, experimentele / nieuwe kookkunsten en enkele goede vrienden later, kan ik met trots zeggen dat ik eind juni ben afgestudeerd als Hotello. Oh ja, voor diegene die denken dat ik heimwee heb naar Nederland, vrees niet. Ik ben terug naar België gekomen met een geweldige Nederlandse vriend. ♥

Aangezien ik tijdens deze periode minder aanwezig was op sociale media, kreeg ik af en toe enkele ‘bezorgde’ berichtjes met de vraag of er iets scheelde. Super lief, maar ik kan je verzekeren dat er niets mis was. Het was geen bewuste keuze om een tijdje niet te posten op mijn blog en sociale media, maar eerder een gevolg van de drukke periode. De weinige tijd die ik had, spendeerde ik liever met vrienden of lag ik simpelweg uit te rusten op het strand (ok, toch een klein beetje heimwee gespot). Daarnaast had ik even geen behoefte meer aan sociale media en zorgde deze kleine social detox voor meer rust bij mezelf. Dit was zeer welkom bij het kiezen van de volgende stap, werken of verder studeren? Sinds 1 augustus ben ik aan het werk als project consultant bij Jobinson. Je eerste job kiezen is super spannend, maar oh wat ben ik blij met mijn keuze!

Nu deze hectische maanden achter de rug zijn, komt mijn passie voor bloggen weer boven. Nu ikzelf enkele grote keuzes heb gemaakt, kan mijn blog uiteraard niet achterblijven. Mijn besluit stond vast, Très Jolie’n verdient een make-over. Ik ben dan ook erg fier om via deze post mijn vernieuwde blog te lanceren. Niet alleen mijn website is vernieuwd, ook ben ik vastberaden mijn sociale media aan te pakken. Bereid je alvast voor op een hele hoop nieuwe productlanceringen & reviews want the story continues …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *