Beauty Lifestyle Make-up Skincare

Me-time bij Beautique ❤

Naar aanleiding van mijn 21ste verjaardag afgelopen week besloot ik dat het tijd was om mezelf eens in de watten te leggen. En hoe kan dit nu beter dan met een heus me-time momentje?😀 Stefanie van het schoonheidssalon Beautique nodigde me uit voor een ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling. Benieuwd hoe dit in zijn werk ging en wat ik er van vond? Lees dan snel verder!

Heerlijk relaxen stond er op de planning. Iets wat ik helaas veel te weinig doe, net zoals vele onder ons, is een momentje voor mezelf nemen. Aangezien het meestal razend druk is en ik dagelijks te maken heb met stress, krijgt mijn huid het soms zwaar te verduren. Natuurlijk probeer ik mijn gelaat erg goed te verzorgen maar af en toe is een intense behandeling nodig om je huid net die extra boost te geven die het soms nodig heeft. Wat mijn huid betreft ben ik nooit echt 100% tevreden geweest. Helaas, heb ik als puber last gehad van acne etc. en ook nu krijg ik snel last van roodheid vanwege mijn bleke huid. Ondanks dat ik dagelijks minstens 1,5 liter water drink is mijn huid lichtjes gedehydrateerd en kan het zeker en vast een goede hydratatieboost gebruiken.

Shoot (97 van 122).jpg
Foto door Roxanne Danckers

Met dit in mijn achterhoofd trok ik naar het schoonheidssalon van Stefanie. Zodra je naar binnengaat straalt het salon meteen klasse en gezelligheid uit. De inrichting is modern maar toch voel ik me meteen thuis vanwege de persoonlijke touches. Een roze dekentje op de zachte behandelingsstoel maakte het voor mij helemaal af 😉

Stefanie is een ontzettend lieve vrouw en stelt me meteen op mijn gemak. Dankzij de comfortabele stoelverwarming en rustgevende setting met gedimde lichten en relaxerende muziek kwam ik meteen tot rust. Na een korte huidanalyse raadde ze me de hydracure-behandeling aan, een intensieve verzorging voor een onmiddellijke en lange hydratatie, PERFECT!

Vooraleer Stefanie begon aan de hydracure-behandeling zelf heeft ze de tijd genomen om mijn wenkbrauwen te waxen, hierdoor zijn ze nu weer perfect in vorm. Vervolgens genoot ik van een heerlijke gelaatsmassage en werd mijn gezicht lichtjes gescrubt en gereinigd. Tijdens de behandeling kreeg ik uitleg over de verschillende stappen en vertelde ze me meer over de gebruikte producten. Beautique werkt alleen met kwaliteitsproducten en koos daarom voor een exclusieve samenwerking met het Spaanse topmerk ‘Germaine de capuccini’. Deze producten hebben één voor één een doeltreffende werking en zijn perfect voor alle huidtypes. Ik kan zeker en vast beamen dat de producten van geweldige kwaliteit zijn, ik had geen seconde last van irritatie of een trekkend gevoel gedurende de behandeling. Het hydracure-masker was de laatste stap en leek een beetje op een blauwe sorbet. Het gaf mijn huid meteen een verfrissend gevoel. Opdat het masker nog beter zou doordringen in mijn huid werd het product ingewerkt d.m.v. een machine. Stefanie gebruikt een soort elektrische roller om het masker extra goed in te masseren. Nadat het masker zijn werk heeft mogen doen zit de ontspannende behandeling er helaas op. Ik heb +/- 1,5u mogen genieten van dit me-time moment en ben vastberaden dit snel opnieuw te doen! Ik ben ervan overtuigd dat we meer tijd voor onszelf mogen nemen en dat gelaatsbehandelingen ook voor jonge vrouwen ideaal is.

Na de behandeling keek ik onmiddellijk in de spiegel en zag ik meteen een verschil. Mijn huid, en dan bedoel ik die met acne en roodheid, was ontzettend gekalmeerd en zag er veel frisser en gezonder uit. Om dit mooie resultaat nog langer te behouden biedt Beautique naverzorgingssetjes aan die gelinkt zijn aan de verschillende behandelingen. Elk setje bevat enkele luxueuze producten van Germaine de capuccini zodat je de behandeling thuis voort kan zetten voor een optimaal langdurig resultaat.

Shoot (105 van 122).jpg
Foto door Roxanne Dankcers

Daarnaast heeft Beautique ook een vrij ruim aanbod aan prachtige make-up. Naast make-upservices biedt Stefanie de make-upproducten van Art Deco aan in het salon. Ikzelf mocht een tijdje terug kennismaken met dit merk op een PR-event en was meteen verkocht! De producten zijn prachtig gepigmenteerd en hebben een fantastisch design. Vooral de Claudia Schiffer collectie is 100% mijn ding! Ook instant fan van deze prachtige make-upitems? Goed nieuws! 1 december organiseert Beautique een leuk beauty-event. Maak snel je afspraak via de sociale media of website van Beautique en krijg die dag een gratis make-uptouch met de nieuwe lijn. Ook geeft Stefanie je massa’s tips&tricks om jouw ideale look te creëren.

Markeer ook vast en zeker 21 december in je agenda! Maak alvast je afspraak op 21 december voor een gratis huiddiagnose met een professioneel toestel en geniet die dag van een korting van wel -15% op producten! Van 18u30 tot 21u ben je van harte welkom bij Beautique voor een kerstborrel. Je kan komen kersthoppen aan dolle prijzen en bovendien krijg je die dag bij het maken van een afspraak voor een gelaatsverzorging 10 euro korting! I’m in 🙋‍

Ben je benieuwd geworden naar de behandelingen en services van Beautique of wil je meer uitleg over de geplande events? Neem dan zeker eens een kijkje op de website. Ook op sociale media blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het salon. Hier vind je de Instagrampagina en klik hier voor de Facebookpagina.

Laat jij af en toe een gelaatsbehandeling doen of kom jij naar het event op 1 en/of 21 december? Laat het me zeker weten!❤

Liefs 💕

jolien

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *