Beauty Featured Make-up

Nieuwe Action make-up!: Max&More

Zoals je ondertussen wel zal weten ben ik gek op make-up. Ik ben niet bepaald fan van één merk maar natuurlijk heb ik door de jaren heen enkele favorieten gekozen. En ja, voor zij die mij onderhand wat kennen, ik ben vaak fan van luxemerken als het op make-up aankomt. Niet dat ik daar per se voor kies, maar vaak geebeurt het wel. Nu moet ik toegeven dat ik af en toe ook wel mijn twijfels heb bij het zien van (té) goedkope make-up. Ik ben helaas de (niet zo heel) trotse eigenaar van een zeer gevoelige huid en ik ben namelijk bang dat dit soort make-up niet voor mijn huid gemaakt is. Ook al ziet zo’n product er vaak erg tof uit, er gaan toch altijd wel verschillende doemscenario’s door mijn hoofd waardoor ik goedkope make-up meestal laat liggen. Voor deze keer maakte ik een uitzondering! Bij het zien van de nieuwe Max&More make-up die te verkrijgen is bij de Action was ik meteen razend enthousiast. Niet alleen de verpakking ziet er best wel fancy uit, ook de producten zelf springen meteen in het oog! De highlightersticks en de blushes trokken ongetwijfeld meteen mijn aandacht. Om nog maar te zwijgen over het concealer palette! Benieuwd wat ik van deze nieuwe, goedkope make-up van de Action vind? Lees dan snel verder!

Max&More brengt een volledig nieuwe make-upcollectie uit, gaande van foundation tot mascara en van eyeliner tot nagellak. Voor dit artikel heb ik een look gecreëerd met de nieuwe Max&More make-up. Het resultaat zie je aan het einde van deze blogpost. Hieronder allereerst een overzichtje van de producten die ik heb getest met de bijhorende reviews:

Concealer palette – Define & neutralize

mm1
*De kleuren zijn wat geliger in het echt

First things first, concealer for the win! Ik ben dol op concealer, punt uit. Elk puistje of elke donkere teint vervaagt meteen met de juiste concealer. Ik was erg benieuwd naar dit concealer palette omdat het naast de ‘gewone’ concealer kleuren ook enkele colour corrector concealers bevat. Voor al wie nu vragend naar het scherm zit te staren: hiermee kun je de kleur in je gezicht corrigeren. Dankzij de uitleg op de achterkant van de verpakking weet je perfect hoe het werkt en dankzij de afbeelding ernaast zie je perfect welke kleur waar hoort. Ik leg het kort even uit:

  • Gele concealer: neutraliseert paarse of donkere tinten
  • Perzikkleurige concealer: neutraliseert blauwe / paarse tinten bij een licht getinte huid
  • Groene concealer: neutraliseert roodheid
  • Paarse concealer: neutraliseert gele tinten

Persoonlijk vind ik het een fijn palette. De gewone concealertinten zijn voor mij iets te donker aangezien ik een zeer lichte huid heb maar de kleurcorrigerende concealer komt zeker en vast van pas. De concealer is vrij tot zeer dekkend en heeft een volle crèmestructuur waardoor deze makkelijk te verdelen is. Zeker een aanrader.

Dit concealer palette kost €0,99 en is verkrijgbaar bij Action.

Mattifying compact powder

foto van Jolien Smout.

Geen enkele make-uplook is compleet zonder een poeder. Ikzelf gebruik nu al een tijdje de losse compactpoeder van Smashbox en heb nog nooit echt een budget compact powder getest. Een echte eerste indruk dus. De poeder heeft een zeer zachte textuur waardoor deze makkelijk aan te brengen is. Omdat het zo een zachte textuur is brokkelt de poeder wel een beetje als je er met je kwast in gaat, let dus goed op dat je geen vlekken maakt op je kleding tijdens het aanbrengen ervan. De poeder is vrij sterk gepigmenteerd waardoor er best veel kleur afkomt.  Helaas, zijn de kleuren van deze poeders te donker voor mij. Desondanks, doet hij wel zijn werk en maakt hij je huid wel zachter en gladder. Een goede basic poeder dus!

De matt compact powder kost €0,95 en is verkrijgbaar bij Action.

Satin blush powder

foto van Jolien Smout.

Met de juiste blush zie je er altijd een pak frisser en levendiger uit! Net iets meer kleur nodig vandaag? Probeer dan zeker eens de satin powder blushes van Max&More. Deze blushes zijn misschien wel mijn favoriete items van deze nieuwe make-upcollectie. Niet alleen de kleuren zijn prachtig en staan haast iedereen, ook de textuur is erg aangenaam. De blushes hebben, net zoals de compact powders, een ontzettend zachte structuur waardoor ze erg makkelijk aan te brengen zijn. Ik vind deze blushes oprecht een echte musthave! Laat je niet afschrikken door de sterke pigmentatie van deze blushes, ze zijn namelijk erg makkelijk uit te blenden waardoor je een zeer natuurlijk resultaat krijgt! Dankzij deze swatches krijg je een beter beeld van de kleuren:

foto van Jolien Smout.
*Voor mijn swatches heb ik natuurlijk extra veel product gebruikt zodat de kleur goed overkwam op foto

De satin blush powder kost €0,95 en is verkrijgbaar bij Action.

Eyeshadow quattro

foto van Jolien Smout.

Next up, oogschaduw! Max&More komt met de nieuwe eyeshadow quattro palettes. Vier verschillende kleuren per palette voor een subtiele smokey eye look. De palettes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik testte het oogschaduw palet met de paarse, grijze en zwarte tinten. De pigmentatie is wel oké maar niet super. Ik raad je aan om je borstel wat vochtig te maken voordat je de oogschaduw aanbrengt zodat de kleuren wat intenser worden. Daarnaast heb je veel last van fall-out bij dit palette wat ervoor zorgt dat de oogschaduw niet enkel op je ooglid terecht komt maar ook op de rest van je gezicht… Niet heel praktisch dus. Om heel eerlijk te zijn ben ik niet zo’n fan van deze oogschaduw maar voor deze ontzettend lage prijs kan je het gerust zelf eens proberen, misschien is het wel iets voor jou!

De eyeshadow quattro kost €0,99 en is verkrijgbaar bij Action.

Highlight stick

foto van Jolien Smout.

Niets leuker dan highlighter!Deze sticks moest ik dus ook zeker en vast als eerste testen! Ik kan je heel eerlijk zeggen dat ik verliefd ben op deze highlight sticks. Uiteraard kies ik voor de lichtste tint met mijn bleke huidje en wauw wat een prachtig effect! Je kan de sticks zowel voor een subtiele look als voor een ‘full glam’ look gebruiken. Doordat ook deze sticks een goede, blendbare crèmestructuur hebben kan je de highlighter perfect in laagjes opbouwen voor het gewenste resultaat. Ik toon jullie maar al te graag de swatches van deze sticks:

foto van Jolien Smout.

De highlight stick kost €0,99 en is verkrijgbaar bij Action.

Long lasting lipstick

foto van Jolien Smout.

foto van Jolien Smout.

Om je look écht af te maken kan je kiezen voor een toffe, al dan niet opvallende, lipstick. De nieuwe lipsticks van Max&More zijn longlasting en verkrijgbaar in vele kleuren, voor ieder wat wils! Ook hier is de structuur weer ideaal en zeer zacht waardoor het aanbrengen in nog geen paar seconden is gebeurt. De kleuren zien er heel intens maar vallen goed mee eens ze aangebracht zijn. De lipsticks zijn per twee verpakt en hebben grappige namen zoals bijvoorbeeld crème brûlée. Hieronder een overzicht van de verschillende kleuren:

foto van Jolien Smout.

foto van Jolien Smout.

Zoals je ziet lijken sommige nude-tinten en roodtinten wel sterk op elkaar dus dat is misschien wat jammer, maar ondanks dit vind ik het hele toffe en verrassende kleuren!

De long lasting lipstick (2 st.) kost €0,95 en is verkrijgbaar bij Action.

Chubby lip balm

foto van Jolien Smout.

Ga je liever voor een iets meer natuurlijke look zonder lipstick? Geen probleem, je vind namelijk ook enkele toffe lippenbalsems in het nieuwe make-upgamma. Max&More koos hier voor enkele natuurlijke tinten die iedereen zeker en vast perfect staan. Het subtiele glossy effect zorgt voor een extra mooie finishing touch. Ook deze lippenbalsems zijn per twee verpakt. Hier zie je de swatches van de chubby lip balms:

foto van Jolien Smout.

De chubby lip balms (2 st.) kost €1,44 en is verkrijgbaar bij Action.

Gel nail polish

foto van Jolien Smout.

Als laatste item teste ik deze nagellakjes uit. De kleuren zijn echt voor mij gemaakt! Ik ben dol op rode nagellak tijdens een avondje uit en op nude-tinten voor bvb. het werk. Helaas, ben ik een klein beetje teleurgesteld in deze producten. De kleuren zijn ronduit prachtig en zien er exact hetzelfde uit op je nagels als in de potjes. Jammer genoeg blakert de nagellak snel af en is deze dus niet zo long lasting als de pakking beweert. Goed voor een weekendje mooi, verzorgde nagels maar niet voor een weekje vakantie.

De gel nail polish kost €1,19 en is verkrijgbaar bij Action.

Complete look

Dit is de uiteindelijke look die ik maakte met alle producten samen:

Over het algemeen ben ik ontzettend tevreden over deze nieuwe make-upitems van Max&More. De kleuren en bijhorende pigmentatie zijn super alsook de verschillende crèmestructuren zijn een echte schot in de roos. Jammer van de fall-out en het net niet long-lasting effect, maar laten we eerlijk zijn voor zo een ontzettend goedkope prijs knijpen we graag een oogje dicht 😉

Ga jij deze nieuwe make-up van de action testen? Zo ja, laat het me zeker weten!

Liefs 💕

img_9375

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *