Featured Lifestyle Musthave

Home decoratie: een wereldkaart?!

Een nieuwe interieurtrend die de laatste tijd veel voorbij komt, is een wereldkaart op canvas aan de muur. Niet alleen is deze trend geschikt voor mensen die graag reizen, het is ook een ideale boost voor het interieur van een harde werker en een echte dromerEen tijdje terug kreeg ik een ontzettend leuke mail in mijn mailbox waardoor mijn vriend en ik samen dé ideale wereldkaart ter decoratie uit mochten kiezen via www.wereldkaarten.nl. Ik kan je alvast vertellen dat het er eentje is om bij weg te dromen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

We hebben lang getwijfeld voordat we de bestelling plaatste omdat er ontzettend veel keuze is! Het doel is om een wereldkaart te vinden die perfect in Olivier zijn kamer past. Aangezien hij nog niet zo lang geleden verhuist is, kan zijn kamer nog wel wat extra aankleding gebruiken. De muur boven zijn bureau is volledig wit en schreeuwt om een accent. Aangezien wij beiden momenteel, uiteraard, nog thuis wonen, wilden we alvast een wereldkaart uitkiezen die we later ook nog in ons eigen huisje kunnen gebruiken. Ik was op slag verliefd op de canvasvariatie ‘zachte tinten’:Zachte tinten canvas

Dit klassieke ontwerp past in elk interieur en is modern maar toch gezellig. Dankzij de tijdloze uitstraling komt de canvas zowel nu als later goed van pas. Omdat een canvas pas écht een blikvanger wordt als deze groot genoeg is, kregen we één van de grootste formaten toegestuurd nl. 150cm X 100cm. De hoogte en breedte zijn zelf te kiezen via de website, keuze genoeg! Prachtig toch?

Zachte tinten canvas

Naast het feit dat de wereldkaart gewoon een pareltje is voor je interieur werkt het ook zeer motiverend! Door de wereldkaart wordt je er dagelijks aan herinnert dat je dromen grenzeloos zijn. Je mag gerust groots denken, nee, je moet juist grootst denken. Maak voor jezelf uit wat je ultieme droom is, wat jij wilt bereiken als je met niets of niemand rekening moet houden. Heb je het in gedachten? Perfect! Gooi een blik op je wereldkaart en ga er gewoon voor de volle 100% voor. Laat de wereldkaart gewoon elke dag een reminder zijn dat jij je doelen gaat halen, dat jij succesvol in het leven zal staan en bereidt bent om er elke dag voor te gaan, zelfs bij tegenslagen.

Ik geef toe, soms kan het leven én je interieur écht mooi zijn! 😄

Oh ja, nog een leuke tip: plak Post Its op de wereldkaart om het nog visueler te maken. En als je écht de wereld wilt gaan veroveren, kun je plakkertjes kleven bij de landen die je echt aan het veroveren bent of die je ooit al eens bezocht hebt. 😉

Shop jouw inspirerende canvas via www.wereldkaarten.nl.

Liefs 💕

img_9375

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *