Beauty Hair Skincare Webshop

Review: Beauty4skin.nl

Er zijn zo van die dingen waar je nooit genoeg van kan krijgen… Mijn zwakke punt is 100% beauty-producten. Ik vind het fantastisch om nieuwe producten te testen en steeds op zoek te zijn naar dat ene life changing item! De laatste tijd probeer ik steeds meer veganproducten uit. Naast het feit dat deze producten veel beter zijn voor de dieren en het milieu, merk ik dat mijn (vaak gevoelige) huid hier minder ‘fel’ op reageert. Via Beauty4skin kreeg ik de kans enkele leuke, nieuwe musthaves uit te proberen. Benieuwd welke toppers ik heb ontdekt? Lees dan snel verder!

Ik hoor jullie denken, wie of wat is beauty4skin? Hieronder even een kort woordje uitleg:

Beauty4skin.nl is een webshop die zich vooral richt op het verzorgen, verwennen en optimaliseren van de huid en haren op een natuurlijke en gezonde manier. Het is website vol passie voor natuurlijke, biologische, zuivere en VEGAN huidverzorging en cosmetica. Hun interesse gaat dan ook vooral uit naar merken die nagedacht hebben over het behoud van de natuur, maar ook over het behoud van ons lichaam en vooral onze huid. Daarnaast vinden zij het heel erg belangrijk dat er met respect met onze dieren wordt omgegaan. Dit betekent dat ze absoluut geen producten verkopen die op dieren zijn getest of dierlijke ingrediënten bevatten. Heel veel van de producten zijn Veganistisch en alles is Vegetarisch! Kortom, merken die onze gezondheid, onze dieren en het milieu niet schaden. 

Ik was meteen razend enthousiast bij het zien van mijn pakketje! Alles was netjes en erg verzorgd ingepakt en heel het pakket rook zo ontzettend lekker! Hieronder zie je een overzicht van de ontvangen producten (hoe mooi zien ze eruit?!):

dsc_0524-e1527446783203.jpg

Omdat ik meteen wilde weten waar deze heerlijke geur vandaan kwam werd mijn aandacht als eerste door de geurkaars getrokken. Het aroma van deze kaars is gewoonweg waanzinnig! Ik ben grote fan van geurkaarsen en heb nog nooit zo’n geweldige kaars gehad als deze! Ik was meten weg van deze ‘Aprikoos & Fresia’ variant. Dankzij de roze kleur en de elegante verpakking is de kaars ook ideaal om als decoratie te gebruiken of om aan iemand cadeau te geven. Extra leuk is dat deze kaars 100% vegan is!

Joik Natuurlijke Geurkaars Apricot Fresia snel, veilig en goedkoop online kopen bij Beauty4skin.nl 4742578000018
€15,95

Vervolgens ging ik voor de overige roze producten (what did you expect?!;p). Ondanks alle andere toffe producten in dit pakket zijn de shampoo en de conditioner mijn absolute favoriet! Ik gebruik deze nu al enkele weken en met pijn in het hard zit ik al aan de bodem van de flesjes… I loved it! Ik stond vroeger nogal sceptisch tegenover vegan shampoo omdat deze vaak een kruidige geur heeft wat ik absoluut niet lekker vindt. Bij deze shampoo en conditioner van het merk ‘Maria Nila’ is dat alles behalve het geval. De shampoo heeft een vrij zoete geur die me doet denken aan roosjes (mijn vriend vindt het geweldig!). Je hebt slechts een kleine hoeveelheid product nodig om je haar zijdezacht en proper te maken. De roze variant beloofd extra veel volume en maakt deze belofte maar al te graag waar. Ik ben er zeker van dat ik deze shampoo en conditioner nog ga bijbestellen en deze tot mijn vaste haarroutine gaat behoren!

350 ml – €19,50
100 ml – €8,25

Who doesn’t love make-up? Wederom vond ik het erg eng om vegan make-up te testen, puur omdat ik bang was voor hoe mijn huid hierop zou reageren. De CC-cream zorgt voor een lichte dekking waardoor kleine oneffenheden worden gecorrigeerd. Helaas, was de kleur iets te donker voor zo’n bleekscheet als mij. Ik breng deze CC-cream het liefste aan met een beautyblender voor een perfect egaal en naturel resultaat. De mascara verraste me nogal! De verpakking ziet er geweldig uit en focust op het vegan-aspect. Dankzij de vorm van het borsteltje krijg je extra lange wimpers en wordt de mascara mooi verdeeld (geen spinnenpoten dus!:p). Het borsteltje doet me zelfs een beetje denken aan dat van de bekende Chanel mascara, dit door de lange smalle vorm en kortere maar iets dikkere haren. Helaas, is deze variant niet waterproof maar met de mooie zomerse temperaturen die voorspeld zijn voor komende week maakt dat helemaal niets uit!

Madara Hyaluronic Anti-Pollution CC Cream Spf15 Light Beige 4751009828800 bestel je snel, veilig en goedkoop online bij Beauty4skin.nl
Promo: €24,30
BoHo Cosmetics Volume En Green Volume Mascara 01 Noir snel, veilig, goedkoop, online, kopen, bestellen bij Beauty4skin.nl 3760220171368
€14,99

Ook vond ik nog een mega schattige hand balm in het pakketje. De verpakking is to die for en dankzij de zoete geur van vanille pudding waan ik me eventjes in bomma’s keuken. Een leuke musthave voor in je handtas! Zeker in de zomermaanden kunnen je handen wel wat extra hydratatie gebruiken en is een hand balm ideaal.

Zoya Goes Pretty Hand En Body Balsem Vanilla Pudding 30gr bestel je snel, veilig en goedkoop online bij Beauty4skin.nl 3800231696655
€10,89

Last but not least één van de producten waar ik het meeste nieuwsgierig naar was. Ik vind het ontzettend belangrijk mijn huid goed te verzorgen en scrubben is daar zeker en vast een onderdeel van. Door je huid te scrubben verwijder je dode huidcellen en zorg je voor een betere doorbloeding. Aangezien ik een redelijk droge huid heb zijn de meeste scrubs met grove korrel net iets te ‘agressief’ voor mijn huidtype en wordt mijn huid er helaas vaak nóg droger van. Ik zag deze Bean Body Scrub al vaak passeren op Instagram en nu is het mijn toer om deze te testen (yay me!). Ik ben gek van alles wat met kokos te maken heeft dus beauty4skin heeft deze variant geweldig goed gekozen voor mij. Deze vegan body scrub is gemaakt van koffiebonen en tal van andere organische ingrediënten zoals Demerara Sugar, Himalaya Salt, Cocoa, … De korrel is niet super fijn maar wel een pak fijner dan de doorsnee lichaamscrubs met grove korrels wat voor mij zeker en vast een pluspunt is. Je kan deze scrub gebruiken voor zowel je lichaam als je gezicht. Het ziet er zeker en vast een beetje grappig uit aangezien de scrub een pikzwarte kleur heeft maar de geur is heerlijk en het resultaat is zoals het hoort te zijn. Mijn huid voelt extra zacht aan en straalt weer. Vergeet niet om je huid goed te hydrateren na het gebruik van een scrub!

Bean Body Coffee Bean Body Scrub Coconut 220gr bestel je snel, veilig en goedkoop online bij Beauty4skin.nl 854538006245.
€15,95

Ik ben zelden zo positief geweest over een pakket in het algemeen. Ik ben stuk voor stuk fan van deze producten en ben wederom erg blij dat ik nieuwe vegan items heb ontdekt! Aangezien de webshop van beauty4skin zo ontzettend uitgebreid is zijn er nog tal van andere geweldige producten om te ontdekken! Alle bovengenoemde producten vind je hier tevens terug! Neem zeker een vast een kijkje op hun website en ga op zoek naar jouw favoriete product! Voor meer vegan-beauty-inspiratie kan je terecht op hun Instagrampagina of hun Facebookpagina.

Liefs

img_9375

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *