Hair Lifestyle Musthave

Review: Remington Keratin Protect Intelligent Straightener

Ik was door het dolle heen toen ik een mailtje kreeg van Remington waarin stond dat ik enkele leuke producten van hen mag uittesten! Ik wachtte ongeduldig op mijn pakketje en was meteen razend enthousiast bij het zien van de Remington hairtools. In deze blogpost vertel ik jullie alles over de Keratin Protect lijn en toon ik jullie het paradepaartje van deze lijn, namelijk de Keratin Protect Intelligent Straightener. Heb ik je trouwens al verteld dat jij deze fantastische stijltang kan winnen? Lees snel verder!

Must admit, aangezien ik zo razend enthousiast was tijdens het uitpakken van deze stijltang vergat ik hals over kop om er een leuke foto van te maken. Shout out naar de geweldige fotografen van Remington waardoor ik toch nog een perfecte foto van de verpakking heb gevonden op hun website. Deze zag er dus zo uit:

remington1

De kleuren spraken mij meteen enorm aan en dankzij de prenten en korte uitleg op de verpakking wist ik meteen wat mij te wachten stond. Zoals eerder gezegd behoort deze prachtige stijltang tot de Keratin Protect lijn. Deze intelligente stijltang meet voortdurend de vochtigheidsgraad van je haren en past de temperatuur vervolgens vanzelf aan. Dankzij dit geweldig staaltje technologie kan je deze stijltang dag op dag gebruiken zonder je haar te beschadigen! Heb je liever zelf de touwtjes in handen? Geen probleem, je kan deze functie eenvoudig uitschakelen en de hitte zelf regelen met behulp van de 5 temperatuurstanden van 160 – 230°C. Bovendien zijn de warmte-platen verrijkt met keratine en amandelolie voor zacht, glanzend en vooral gezond haar.

Nu al impressed? Er is nog veel meer! De stijltang warmt op in 15 seconden (écht waar!) en schakelt zichzelf weer uit na 60 min. Dankzij de vergrendelknop kan je de stijltang eenvoudig opbergen in de prachtige opbergetui die bij in de doos zit!

Ik was op slag verliefd toen ik dit allemaal las en kon niet wachten met testen. Aangezien ik van mijzelf al erg steil haar heb gebruik ik een stijltang het liefste om pluizig haar weg te werken of om mijn haren te krullen. Dit laatste wil ik je dan ook maar al te graag tonen. Het lijkt ingewikkeld maar het is echt verrassend eenvoudig! Allereerst heb ik mijn haren lichtjes gestyled met de stijltang om te tonen hoe steil je haren worden:

stijltang2

Vervolgens besloot ik mijn haren te krullen. Omdat dit nogal moeilijk uit te leggen is besloot ik om het kort vast te leggen op camera. Hieronder in het filmpje zie je de techniek die ik gebruik om losse krullen te maken met de stijltang:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cIc-h7bF2Tg]

Easy toch? Ik moet toegeven, het krullen verliep ontzettend simpel met de Remington stijltang. Dit is trouwens ook mijn favoriete haarstijl! Hier een foto van het eindresultaat:

zin om zelf aan de slag te gaan met deze fantastische, slimme stijltang? Hier vind je alle informatie over deze leuke hairtool terug. Doe je graag mee aan de winactie om kans te maken op zo’n leuke stijltang? Je vind de uitleg onder deze foto!

Laat me zeker weten wat je er van vindt!

Liefs

img_9375

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *