Drinks Food Health

Zomerse smoothies – JuiceJunkies

Ik ben echt gek op smoothies, maar helaas heb ik niet altijd de tijd om er eentje te maken. Heel lastig aangezien ik echt graag gezonder wil gaan leven en meer vitamines wil binnenkrijgen! Herkenbaar? Dan zijn de zakjes met diepgevroren groenten en fruit van Juice Junkies misschien wel dé ultieme oplossing voor jou! Ik testte het alvast een keertje uit … 😀

juicejunkies

JuiceJunkies is een online webshop die zakjes diepgevroren groeten en fruit aanbiedt om gezonde en vooral lekkere smoothies te maken. Wat velen niet weten is dat diepgevroren fruit/groenten bijna nét zo gezond zijn als de dagverse variant, er gaan bijna geen vitamines verloren!  Je kan de smoothie zakjes los bestellen of je kan kiezen voor een box vol smoothie zakjes. Je hebt keuze uit fruit smoothies-, fruit & veggies smoothies en energy bombs. Per box vind je negen verschillende zakjes om negen verschillende smoothies mee te maken. De diepgevroren smoothie zakjes worden geleverd in individuele porties van 140 gram, wat een perfecte hoeveelheid is voor een snel ontbijt of makkelijk tussendoortje. Bij het plaatsen van je online bestelling kan je meteen een leveringsdatum kiezen. De zakjes worden daarna persoonlijk met een koelwagen bij je thuis geleverd. Heel erg makkelijk dus!

Ook het maken van de smoothies gaat erg makkelijk en neemt amper tijd in beslag. hieronder een overzichtje van hoe jij jouw perfect smoothie maakt:

how to

1) Zodra je zin hebt in een smoothie, haal je het zakje uit de vriezer. (keuzestress!)
2) Schenk 200 ml jus d’orange, appelsap of cocoswater in je blender.
3) Voeg de inhoud van het zakje erbij om vervolgens je blender gedurende 30 seconden zijn werk te laten doen.
4) Giet je smoothie in een glas het genieten kan beginnen.

Zo simpel én gezond kan het zijn!

Aangezien ik een eeuwige twijfelaar ben, koos ik voor ‘The Box’. Deze kost slechts €25,70 en is gevuld met 10 heerlijke fruit & veggies smoothies. Bovendien kreeg ik er nog een extra smoothie naar keuze bij omdat ik voor een bepaald bedrag besteld had (whoehoe!). Ik heb ondertussen al enkele smaakjes uitgetest en ben vooral fan van de fruit smoothies. De ‘Berry Nice To Meet You’ is samen met de ‘Strawberry Split’ mijn ultieme favoriet. Hoe leuk zijn die namen trouwens?!😀

Dorst gekregen? Neem snel een kijkje op de website van JuiceJunkies en kies jouw favoriet! Laat me zeker weten of het heeft gesmaakt, al twijfel ik daar niet aan 😉

Liefs

img_9375

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *