Beauty Featured Limited edition

Lidl – Cien Summer Cosmetics

Elk jaar vind ik het super leuk om de nieuwe zomercollecties te ontdekken van mijn favoriete merken. Dit is dan ook zeker het geval bij de nieuwe summer cosmetics collection van Lidl. Ik was meteen razend enthousiast toen ik de producten ontving en kon niet wachten om ze te proberen. Ben je benieuwd over welke producten ik het heb en wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

De nieuwe summer cosmetics van Cien, verkrijgbaar bij Lidl, telt ontzettend veel producten die elk stuk voor stuk een ontzettend schattige verpakking hebben. Dankzij de leuke zomerse kleurtjes en het fleurige bloemenmotief kom je meteen al in de zomerse sfeer. Alle producten zijn low-budget maar van geweldige kwaliteit. Vaak twijfelt men aan de kwaliteit van de goedkope producten maar ik kan je zeggen dat ik echt onwijze fan ben van deze budget-line. Een echte aanrader dus!

Om te beginnen stel ik jullie graag alle manicure-producten voor:

DSC_0276

De handscrub en handcrème zijn twee echte toppers. De scrub heeft een hele kleine korrel waardoor de huid zacht aanvoelt maar niet wordt beschadigd. Ook na het aanbrengen van de handcrème merk je direct verschil, deze trekt snel in en hydrateert goed. Extra leuk vind ik dat deze beide producten een heerlijke, bloemige en frisse geur hebben. Om je handen nog extra in de verf te zetten voorziet Lidl een gigantische nieuwe nagelcollectie. Zoals je ziet zijn er een hele hoop nieuwe kleuren uitgebracht, van french manicure tot felrood. Daarnaast zijn er ook nog een viertal speciale top- en basecoats en olies voorzien om je nagels te beschermen en gezond te houden.

Ook de nieuwe lichaamsverzorgingslijn telt enkele leuke producten:

DSC_0197.jpg

DSC_0248.jpg

Mijn absolute favoriet zijn de nieuwe body butters! Deze potten zijn ‘huge’ en de verpakking ziet er ontzettend leuk uit! Er zijn 3 varianten naargelang de geuren: Mango, Coconut en Honneymelon. De textuur voelt erg zacht aan en de body butters smeren erg goed uit. De crèmes trekken vrijwel meteen in en zorgen ervoor dat je huid de hele dag nog zacht aanvoelt. Cien bracht daarnaast ook drie douchegels uit. De felle kleuren en de subtiele glitter trok dan ook meteen mijn aandacht! Dankzij de parels in de douchegel wordt je lichaam extra goed gereinigd. Ook hier kan je kiezen uit drie geuren/kleuren: summer passion, tropcial dream en icy mint.

DSC_0305

Natuurlijk is een echte beauty- & verzorgingslijn niet compleet zonder enkele zonneproducten! Cien voorziet maar liefst vier verschillende soorten zonnecrèmes en zonnesprays om jezelf extra goed te beschermen deze zomer. Voor ieder is er wat wils dankzij de verschillende factors. De producten met kokosgeur zijn mijn favorieten aangezien hun geur onwaarschijnlijk lekker is! Heb je het te warm gekregen van al dat zonnen of heb je nét iets te lang in te zon gelegen? Lidl to the rescue! De aqua-refreshing-en de after sun shower foam zijn jouw absolute must haves! De aqua-spray koelt je heerlijk af en vernevelt een dun laagje water over je gezicht of lichaam. Ook de shower foam is heerlijk in gebruik aangezien je deze aftersun gewoonweg onder de douche kan gebruiken (minder werk dus na een lange dag aan het strand!). De verkoelde werking zorgt ervoor dat je verbrande huid kalmeert en sneller geneest. Om af te sluiten zijn er nog drie toffe lippenbalsems beschikbaar. Deze vrolijke kleuren bevatten eveneens elks een fantastische geur én smaak. Welke kies jij? Sweet pineapple, wild hibiscus of perfect peach?

Alle producten worden momenteel verkocht in jouw favoriete Lidl-winkel! Neem zeker ook eens een kijkje op de website van Lidl om zo op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe acties.

Liefs,

img_9375

(0) Comments

  1. Oeh, dat gaat moeilijk worden om als ik er nachtcrème koop, netjes binnen budget te blijven 🙂

    1. Haha dat geloof ik graag! Moest je echt enkele toppers willen bemachtigen raad ik je vooral de body butters, nagellakjes en handscrub & -crème aan 🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *