Lifestyle Musthave

Dekbed Discounter

Overlaatst ontdekte ik een superleuke online shop voor beddengoed. Ik was al langer op zoek naar een leuk dekbed voor deze zomer. Ik hou ontzettend van mijn flanellen lakens maar helaas moet ik deze elke zomer weer inwisselen voor een katoenen versie. Aangezien ik niet erg tevreden meer was over mijn huidige lakens ging ik op zoek naar dé perfecte zomerovertrek. Zo gezegd zo gedaan! Benieuwd welke ik heb gekozen en waarom ik zo’n fan ben van Dekbed Discounter? Lees dan snel verder!

Soms ben ik echt dol op online shoppen. Geen ontzettend lange wachtrijen aan de kassa en alle items overzichtelijk en duidelijk op een rijtje. Natuurlijk geldt dit enkel voor een webshop die erg gebruiksvriendelijk is. Al snel kwam ik uit bij Dekbed Discounter en wat ben ik tevreden van deze webwinkel! De website is erg handig in gebruik en je vind er alles netjes terug in de verschillende categorieën. Ik was een beetje overrompeld door de gigantische hoeveelheid aan keuzes, maar natuurlijk is het fijn om net diegene uit te kunnen zoeken die perfect is voor je! Zo gezegd zo gedaan, mijn kamer is lichtblauw geschilderd en heeft een oudroze accentmuur. Ik werd op slag verlief toen het volgende dekbed op mijn scherm verscheen!:

Good Morning Cactus

De kleuren passen perfect bij mijn kamer en het dekbed past helemaal in het vereiste zomerthema. Cactussen zijn nog nooit zo ‘hot’ geweest en ik was er van overtuigd dat ze mijn kamer perfect zullen opfleuren! Nog geen dag later had ik mijn gloednieuwe overtrek al in huis. De kleuren zijn exact zoals ik in gedachten had en de prent ziet er erg leuk uit. Daarnaast is het dekbed vervaardigd uit 100% katoen en is het dus ideaal voor deze zomerse temperaturen. Ik heb mijn bed dan ook maar meteen opnieuw opgedekt! Zo ziet het dekbed er dus in het echt uit:

DSC_0159.JPG

Ben jij ook op slag verliefd geworden op dit zomerse dekbed? Geen paniek! Je shopt deze zomerse musthave hier. Het dekbed wordt verkocht in 3 verschillende maten (net zoals de meeste dekbedovertrekken van Dekbed Discounter), dus geen excuus! Niet helemaal je ding maar toch op zoek naar zomerse lakens? Neem snel een kijkje op www.dekbed-discounter.nl en ga op zoek naar jouw favoriet! Ik ben er zeker van dat je zoektocht een succes wordt!

Ik kruip mijn bedje in!
Liefs 💕

img_9375

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *