Fashion Jewelry Musthave

De Juweeltjes

Vandaag stel ik maar al te graag opnieuw een leuke webshop aan jullie voor! Bij De Juweeltjes vind je erg leuke, trendy juwelen en accessoires aan een zacht prijsje. Heb je nog nooit van hen gehoord? Shame on you en lees snel verder!

De Juweeltjes wordt gerund door een echte girlboss, nl. Simone. Zij is de drijvende kracht achter De Juweeltjes. Simone is 22 jaar jong en werkzaam in de zorg, naast de zorg ligt haar passie bij sieraden en accessoires en alles wat hiermee te maken heeft. Ze is net zoals mij dol op shoppen en altijd opzoek naar de leukste en nieuwste trends.

Ik neem dagelijks een kijkje op hun website om de leukste nieuwe producten te spotten! Het assortiment wordt erg vaak vernieuwd en speelt in op de huidige trends. Daarnaast ziet de website er erg modern uit en is deze erg handig in gebruik. Dankzij de verschillende betaalwijzen kan iedereen eenvoudig en snel een bestelling plaatsen.

Genoeg gepraat, benieuwd naar de fashion-items die ik heb gekozen? Ik hou je niet langer in spanning!

Als eerste koos ik voor deze prachtige oorbellen. Waarschijnlijk heb je deze al 1000x zien passeren op Instagram, en terecht! Dit soort earcandy is momenteel ontzettend populair en ook ik ben er verliefd op. De naam ‘Minimalistic pretty’ is dan ook perfect gekozen.

DSC_0811

 

Als tweede koos ik voor een it-bag aangezien mijn juwelencollectie al redelijk uitgebreid is. Nu we richting de zomer gaan vond ik het hoog tijd om wat kleur in mijn kledingkast te brengen. Mint is net zoals vorige zomer ook dit jaar ontzettend populair en wie is er nu niet dol op studs? Daarom, koos ik voor dit leuke handtasje:

dsc_0815.jpg

Toegegeven, ik vond het best moeilijk te combineren in het begin, maar eenmaal ik enkele outfits had samengesteld kon ik niet meer zonder! Ik draag dit tasje het liefst in combinatie met een losse, wijde broek en een jeansjasje. Ik zal jullie de komende dagen wat outfit-inspiratie tonen via mijn stories op Instagram.

Nu is het aan jou! Ga op zoek naar jouw favoriete items op www.dejuweeltjes.com en laat me zeker in een reactie weten wat voor leuks je hebt geshopt! Nog meer inspiratie nodig? Neem dan snel een kijkje op de Instagrampagina van De Juweeltjes of scrol eens door hun Facebook-feed.

Liefs

img_9375

(0) Comments

  1. Ooh, die oorbellen zien er leuk uit! Ik begin zelf steeds vaker voor minimalistische sieraden te kiezen.
    Liefs,
    Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *