Fashion Lifestyle Musthave Outfits

Statement T-shirt van The Tee Planet

Mijn gezicht spreekt boekdelen als ik mijn familie en vrienden mag geloven. Is dit positief of negatief vraag ik me dan vaak af? Ach ja, wat maakt het uit! Sinds ik een nieuw Statement T-shirt van The Tee Planet in mijn bezit heb, weet iedereen meteen waar het op staat! 😉 Ochtendhumeur of gewoon even geen zin in die grapjes van je ‘oh zo humorvolle’ vader? Niet getreurd! Met dit nieuwe T-shirt heb je altijd een antwoord klaarstaan! Benieuwd waar ik het over heb? Lees dan snel verder!

The Tee Planet is een vrij recent bedrijf dat zich focust op het ontwerp en de verkoop van unieke en humoristische kledingstukken. Hun collecties zijn ontzettend origineel en volledig ‘on trend’. Met opdrukken zoals ‘Klasbak’, ‘Kastaar’, ‘Patser’ en ‘Baas’ is er voor elke man wat wils. Ook de vrouwen zijn goed voorzien met teksten zoals ‘Poes’, ‘Deugeniet’, ‘R’belle’ en ‘Klasse wijf’. Ik wilde jullie graag mijn favorieten tonen maar om eerlijk te zijn vind ik ze allemaal erg leuk! Uiteindelijk heb ik er toch 4 toppertjes uitgekozen die ikzelf persoonlijk helemaal te gek vind!:

kadeeà l'aiseklasse wijfklasbak

 

Ondanks deze toppers besloot ik toch voor iets totaal anders te gaan dat meer bij mij paste. Aangezien ik niet echt een ochtendpersoon ben en mijn sarcasme-level altijd wel op peil is besloot ik voor een T-shirt te kiezen dat echt op mijn lijf geschreven staat! Wedden dat je moet lachen? 😜

shirt

Het T-shirt zit me als gegoten! Vaak zijn de T-shirt te kort voor mij (iets met korte benen en een lang bovenlijf 🤔) maar dat is bij deze leuke musthave geen probleem! De opdruk is van goede kwaliteit want ook na het wassen en strijken ziet het T-shirt er nog steeds even leuk uit! Ook op de service valt niets aan te merken! De levertermijn leek eerst wat tegen te slaan aangezien deze volgens de site +/-7 dagen bedraagt. Ik was dan ook aangenaam verrast wanneer de postbode na 2 dagen al aan mijn deur stond (meevaller!).

Ik ben ervan overtuigd dat de items van The Tee Planet ideaal zijn om als cadeautje te geven aan je beste vriendin, je nonkel, je zus, je schoonmoeder, je buurman, … kortom voor iedereen zit er wel iets tussen! Voor diegenen die fan zijn van wintersport is er nu zelfs een speciale collectie uitgebracht nl. de Après Chic collectie. Mijn vriend was alvast overtuigd en zou dolgraag zo’n collectiestuk bemachtigen! hieronder een voorproefje:

après chic

Keuze genoeg denk je niet? Via de website van The Tee Planet shop jij jouw favoriete item. Bonus: Dankzij de speciale kortingscode ‘SV’ krijg je nu 15% korting op je totale aankoopbedrag! Waar wacht je nog op? Vergeet The Tee Planet niet te volgen op Instagram en neem zeker ook eens een kijkje op hun Facebookpagina!

Stuur me een berichtje zodra je een bestelling hebt geplaatst of vertel me in een reactie wat jouw favoriete items zijn!

Liefs

img_9375

 

 

(0) Comments

  1. Wat een te gekke tekst!! 😂😂 Echt grappig.

    Groet Jeanine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *