Health Lifestyle Musthave

Review: wittere tanden dankzij BloomR

Net zoals vele anderen droom ik van een stralend witte tandpastaglimlach. Helaas, was dit nooit echt weggelegd voor mij en na mijn hele beugelavontuur (dat maar liefst 4 jaar heeft geduurd) merkte ik dat mijn tanden helaas niet meer zo wit waren als ervoor. Vorige week ontving ik via de post mijn pakketje van BloomR bestaande uit hun enige echte Coconut Charcoal en bamboo tandenborstel. Deze kit zou je tanden in een mum van tijd weer enkele tinten witter maken! Benieuwd of het werkt? Lees dan snel verder!

Eerlijk gezegd vond ik het in het begin maar een raar idee, je tanden poetsen met een zwart goedje om ze vervolgens weer een pak witter te maken (klinkt niet heel erg logisch als je het mij vraagt 😜). Toch, was ik erg blij toen ik mijn pakje aankreeg. Ik volg Bloomrlife al erg lang op Instagram en zie de ene na de andere positieve review verschijnen waardoor ik het product zelf al lange tijd wou testen! Voor ik je vertel hoe het juist werkt en wat het effect is toon ik je graag de inhoud van mijn pakje. De producten zien er dus zo uit:

BloomR.jpg

Wat is coconut charcoal? Er zijn veel middelen op de markt om je tanden te bleken, maar deze zijn helaas vaak niet ongevaarlijk en kunnen je tanden onherstelbaar beschadigen! Daarom zijn natuurlijke alternativen zoals coconut charcoal tegenwoordig ontzettend populair. De meest gebruikte poedervorm is ‘activated charcoal’, dit poeder is goedkoop om te maken en bestaat meestal uit een mix van palmnoten en niet biologische kokosnoten. Dit is niet altijd even goed voor je tanden want de herkomst van dit poeder wordt niet altijd even goed gecontroleerd. Coconut charcoal daarentegen is een goede oplossing! Het is dan ook de meest ‘pure’ vorm van activated charcoal. Zoals de naam al zegt wordt dit poeder gemaakt van 100% natuurlijke kokosnoten zonder toevoegingen of chemische stoffen. De poederdeeltjes van coconut charcoal zijn veel kleiner dan bij activated charcoal waardoor het alle onzuiverheden van je tanden verwijdert zonder het tandglazuur te beschadigen (zelfs bij langdurig dagdagelijks gebruik!). Ik koos voor BloomR omdat ik van dit merk zeker ben dat zij enkel natuurlijke producten gebruiken en hun poeder dus bestaat uit 100% pure coconut charcoal van biologisch geteelde kokosnoten. Ik vind mijn gebit erg belangrijk en wil zo’n producten dus ook enkel testen als ik er volledig achter sta en het absoluut geen negatief effect kan hebben op mijn tandglazuur!

Hoe gebruik je het? Het zwarte potje is volledig gevuld met de coconut charcoal en kan je dus best voorzichtig openmaken! Maak je tandenborstel nat en dip de borstel in de zwarte poeder. Vervolgens poets je je tanden gedurende 2 tot 4 minuten (schrik niet van het zwarte effect 😜) en spoel je de overige coconut charcoal voorzichtig uit. Laat het poeder nog enkele minuten intrekken voor een maximaal effect en spoel grondig na wanneer je klaar bent. Ik heb wel gemerkt dat het zwarte poeder moeilijk van je tandvlees afgaat en dat je hier en daar nog zwarte stipjes tussen je tanden hebt zitten. Als dit het geval is poets ik mijn tanden nog even na met lauw water tot alle restjes verdwenen zijn!

Helaas, is het nog te vroeg om te zeggen of er echt een groot resultaat is. Ik blijf dagelijks poetsen met BloomR en geloof soms wel verschil te zien! Ik ben er dus van overtuigd dat het wel degelijk werkt maar ook dat het effect pas echt goed zichtbaar wordt op lange termijn. Daarom ga ik verder met het testen van de coconut charcoal en laat ik je binnenkort in een nieuwe blogpost weten wat een effect dit poeder geeft!

Natuurlijk kan je ondertussen zelf aan de slag met testen! Iedereen is anders dus misschien zie jij wel meteen resultaat na 1 poetsbeurt! Je kan de producten aanschaffen via de website van BloomR. Op de site vind je bovendien ook een heleboel reviews terug waar het effect duidelijk wordt aangetoond! Tip: er bestaat ook een duo-pakket en familie-pakket waardoor de poeder een heel stuk goedkoper wordt!

Gaan jij dit product testen? Zo ja, laat het me zeker weten! Tot binnenkort voor een nieuwe BloomR update!

Liefs
Jolien

(0) Comments

  1. Heel uitgebreide review. Ik twijfel ook al even om een potje aan te schaffen. Misschien nu toch maar eens doen 🙂 leuk artikel

    1. Ik ben er zeker van dat dit product echt kan werken als je het een tijdje dagelijks gebruikt! Ik zie al wel verschil maar moet het nog langer en beter gebruiken 🤗 echt de moeite wel denk ik! En Dankjewel leuk om te horen 💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *