Beauty Hair Lifestyle

Mijn bezoek aan Het Salon

Afgelopen week ging ik voor het eerst naar Het Salon te Kalmthout. Ik ga zelden naar de kapper omdat ik (noem me raar) dat gewoon echt niet graag doe. Aangezien het alweer meer dan een halfjaar geleden was dat ik nog eens langs de kapper ging besloot ik om toch maar weer eens langs te gaan. Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe kapper en besloot om langs te gaan bij Het Salon aangezien ik al erg veel goede dingen had gehoord over deze zaak. Ik koos ineens voor een hele verandering en besloot niet alleen mijn haar te laten knippen maar liet ik het ook gelijk kleuren! Benieuwd naar het resultaat? Lees dan meteen verder!

Om halfnegen op een donderdagochtend naar de kapper, wie doet me dat na?😜 Gelukkig kon ik zo vroeg terecht aangezien ik in de namiddag weg moest voor een Bloggersevent in Utrecht (make-upclass by Kerry Cole, het was echt zo gaaf!). Met een bang hartje stapte ik naar binnen. Ik heb nooit echt goede ervaringen gehad met kappers, vaak kwam ik ontevreden thuis omdat de kleur en/of de snit niet was zoals verwacht. Ik denk dat het daarom is dat ik zelden naar de kapper ga en het dus niet echt leuk vind.

Maar goed, eens binnen was ik overweldigd door het prachtige interieur van de zaak! Het kapsalon ziet er erg hip en modern uit maar tegelijkertijd toch ook nog heel gezellig. Aangezien ik de eerste klant was, werd ik hartelijk ontvangen door het ganse team. Al snel maakte ik kennis met de kapster die mijn haar onder handen ging nemen, nl. Maxime. Ik liet haar de voorbeeldfoto’s zien van wat ik in gedachten had en ze begreep me meteen! Na wat lachen en praten over hoe het kapsel moest worden ging ze aan de slag. Na 4 uur lang haren wassen, knippen, kleuren, drogen en krullen kwamen we bij het eindresultaat en ik ben letterlijk nog nooit zo blij geweest na een kappersbeurt! Voor het eerst sinds jaren ging ik met plezier naar de kapper en genoot ik van het hele gebeuren! Maxime zelf zorgde er voor dat elke haarlok tot in de puntjes verzorgd was en is zelf ook erg blij met het resultaat. Klaar voor mijn metamorfose? Tadaa!

kapsel (1)
VOOR

 

image1
NA

Wat een verschil, toch?! Zoals je ziet is mijn haar een heel stuk lichter nu dankzij de speciale ‘sombre techniek’ die Maxime heeft toegepast. Van de lengte zelf is niet veel af (oef!) maar natuurlijk heeft ze mijn lokken (aangezien ik ontzettend dik haar heb, sorry voor al het werk!) volledig uitgedund en opgeknipt waardoor het speelser en levendiger valt. De krullen maken het plaatje natuurlijk helemaal af! Zeker omdat ik dus nog weg moest erna.

Bij afloop kreeg ik van de eigenares van deze prachtige zaak nog enkele maskertjes mee om mijn nieuwe coupe thuis extra goed te kunnen verzorgen. Mijn favoriet is het (hou je klaar voor de lange naam) ‘all soft mega recovery tissue mask cap’ van Redken. Die ziet er zo uit:

dsc_0771.jpg

Hoe werkt het? Simpel! Voor je in de douche springt leg je het haarmasker al klaar, je opent de verpakking en verwijdert de zelfklevende strip. Ken je die handdoeken voor rond je haar? Zo ziet het er uit! Of vergelijk het simpelweg met een douchemuts. Eerst was je je haren gewoon met shampoo en vervolgens gebruik je het masker. Je draait je haar omhoog in een knot en zet het kapje op je hoofd. Even inmasseren voor een beter resultaat en 5 tot 10 min. later mag je het kapje weer afdoen. Mijn haar voelt nu zo ontzettend zacht aan en de kleuren zien er weer tien keer feller en helderder uit! Echt een aanrader! Ook voor deze producten kan je o.a. terecht bij Het Salon!

Conclusie? Ik  ben ontzettend tevreden van het resultaat en ga vanaf nu met plezier van de kapper! Patty en Maxime, jullie hebben er een nieuwe, vaste klant bij! Oh ja, heb ik al verteld dat je ook nog terecht kan bij Het Salon voor leuke kleding, sieraden, (haar)verzorgingsproducten en zelfs een spraytan! Kortom, de place to be!

Ook op zoek naar een nieuwe kapper, regio Antwerpen, en dol op mijn haarmetarmofose? Neem dan snel een kijkje op de website van Het Salon. Daarnaast kan je Het Salon volgen op hun Instagrampagina en Facebookpagina, om inspiratie op te doen voor je nieuwe kapsel of om er voor te zorgen dat je geen van hun nieuwtjes mist!

 

Liefs
jolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *