Fashion Outfits Shoppen

Shoplog Hipstars.be

Aangezien ik de afgelopen twee weken al erg veel heb gestudeerd voor mijn aankomende examens, besloot ik mezelf te trakteren op een leuke off-day! En wat is er nu meer relaxend dan een dagje shoppen?! Precies daarom trok ik er gezellig op uit met een van mijn beste vriendinnen om een nieuwe outfit te scoren en eveneens haar verjaardag te vieren (Happy B-day to you Marieke!♥) Benieuwd welke prachtige outfit ik heb gescoord? Lees dan snel verder!

Naast de grote, voornaamste winkelketens zoals bvb. H&M, New Look of Zara shop ik ook ontzettend graag in kleinere kledingwinkels. Deze hebben vaak meer ‘unieke’ stuks en de sfeer is er vaak veel gezelliger en persoonlijker! Éen adresje stond deze keer bovenaan mijn lijst van must-visits nl. Hipstars. Ik volg hen al een tijdje op Instagram en wordt altijd op slag verliefd op hun kledij. Dit was dan ook het geval toen ik hun nieuwe soldencollectie online spotte! Ik haastte me naar de winkel en vond er twee echte musthaves voor dit seizoen. Tadaaaaa!

dsc_0513.jpg

Allereerst een lofzang over deze toffe broek! Ik weet het, niet echt origineel aangezien half de planeet dit type broek al draagt maar toch vind ik deze prachtig! Bovendien voelt de stof erg licht en zacht aan. Last but not least laten we zeggen 😉 Deze trendy, gestreepte broek kostte slechts €15 en is super makkelijk te combineren!

DSC_0860.JPG

Numéro dos: een ontzettend zachte en enorm cosy glitter sweater! Deze winterse musthave kocht ik voor slechts €20. Ik overdrijf niet, de stof voelt écht onwijs zacht aan! De trui is opvallend maar niet storend (woorden van Marieke 😜) en kan zowel casual als iets chiquer gedragen worden. I love it!

Klaar om zelf te gaan shoppen? Check snel de Instagrampagina van Hipstars.be en ontdekt de laatste nieuwe soldencollectie!

Liefs
Jolien 💞

 

(0) Comments

  1. Ik heb nog niet zo’n broek haha! Hij is echt leuk en ook mooie prijsje 15 euro 🙂 De glittertrui is ook leuk, je bent goed geslaagd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *