Fashion Outfits

Faux Fur coat

faux

Brrrr… het is ijskoud de laatste dagen en aangezien we nog maar begin januari zijn, zal dit nog eventjes zo blijven. Verschrikkelijk? Nee, P E R F E C T! Nu heb ik een gepast excuus om mijn nieuwe, hemelse winterjas te dragen! Sinds ik deze jas twee weken geleden gekocht heb, krijg ik niets anders dan complimentjes (al zeg ik het zelf, prachtige) faux fur coat. Benieuwd waar jij deze leuke jas kan scoren? Lees dan snel verder!

 

Black Friday, dé dag voor echte shoppers, ging ik samen met mijn mama naar Wijnegem Shopping center in de hoop enkele leuke acties te kunnen scoren! Onderweg naar het winkelcentrum maakten we nog snel een tussenstop in de Brantano en daar zag ik deze groene bontjas voor het eerst. Mijn eerste gedachten: groen???? bont???? Allesbehalve mijn stijl maar wel erg chique! Na even twijfelen (lees: 20 minuten passen en de jas 50 x aan-uit te schieten) besloot ik hem toch niet te nemen aangezien de maat niet perfect was en een maatje kleiner niet meer in de winkel lag (de jas valt echt groot uit!). We zetten onze tocht verder en ondanks dat het een erg fijne dag was, zat ik toch nog met een naar gevoel, ik wou die jas uiteindelijk zo graag hebben!

Mijn zoektocht naar deze bontjas, in de juiste maat weliswaar, was bij deze dus begonnen. De jas is van het merk Miss E., in Nederland beter bekend als Miss Etam. Miss Etam heeft verschillende winkels doorheen Nederland, waaronder eentje in Roosendaal. Helaas, was de maat die ik zocht (Small) hier uitverkocht. Aangezien ik geen andere opties meer had, besloot ik de jas online te bestellen via de website van Brantano (op hoop van zege dat deze kleinere maat perfect zou zijn!). Vijf dagen later kon ik eindelijk de jas gaan ophalen in onze dichtstbijzijnde Brantano-winkel en genieten van mijn nieuwe aankoop. In de winkel vond ik trouwens ook nog een sjaal in bijna exact dezelfde groen-grijze kleur, deze is van het merk Pieces. Ik kan gerust zeggen dat deze jas mijn lievelingsaankoop was afgelopen maand. Niet alleen de kleur is prachtig (en uniek!) maar bovendien is de jas ook nog eens heerlijk warm (zeker in combinatie met de sjaal!).

fauxf

Leuk weetje! Mijn Instagramfoto’s met mijn bontjas zijn niet onopgemerkt gebleven door Brantano en daarom sta ik te pronken met mijn nieuwe jas op de community pagina van de Brantano-website alsook werd ik in hun top 5 #Brantanomoments van december vermeld. Gaaf toch!

De jas staat trouwens momenteel in promotie en je shopt hem hier. Oh ja, vergeet de sjaal niet mee te bestellen! De outfit zal je fantastisch staan, beloofd!😉

Liefs
Jolien 💕

(0) Comments

  1. Hele leuke jas!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *