Fashion Lifestyle modeshow

Modeshow Fa Bella

Fa Bella’s Winter Wonderland was hét concept voor een fantastische avond vol fashion en lachende gezichten. Fa Bella staat synoniem voor stijlvol en betaalbaar, je vind er modieuze kleding voor prijzen van slechts +/- 5 tot 55 euro! 21 december stelde Fa Bella de nieuwe, fantastische wintercollectie voor tijdens een heuse modeshow. Ik was dolbij te horen dat ik hier deel van mocht uitmaken en mezelf nu een echt Fa Bella’tje mag noemen. Benieuwd hoe dit eruit zag? Lees dan snel verder!

25587208_1797877110244745_6158796382941124483_o

De eigenares, Véronique Van Immerseel, is een topvrouw en een echte lady boss. Zij haalde dan ook alles uit de kast om deze vrijdagavond onvergetelijk te maken. De 300 aanwezige gasten werden tijdens de show ‘getransporteerd’ naar Fa Bella’s Winter Wonderland, een prachtige witte loper in combinatie met leuke decoratie en hemelsblauw licht bracht dit concept tot leven. Natuurlijk is een leuke outfit niet genoeg, daarom werd mijn haar (letterlijk) tot in de puntjes verzorgd door het geweldig sympathieke team van Café de Beauté. Die feestelijke look zag er zo uit:

haar (1)

Na een mysterieuze opening was het tijd om de nieuwe collectie te showen! Er liepen maar liefst 19 modellen mee met elk +/- 7 outfits. Wat heb ik van dit moment genoten! Bijna één uur lang gaven we het beste van onszelf met een overdonderend applaus tot gevolg. Overal lachende gezichten in de zaal en een overrompeling in de pop-upstore van Fa Bella maakten de avond compleet.

25531865_1797869900245466_6039061717602914519_o

Bedankt, Véronique voor deze fantastische avond, ik kan haast niet wachten op de volgende (wellicht) zomer-editie!

Zin gekregen om al het moois uit deze collectie zelf te ontdekken? Neem dan zeker eens een kijkje op hun Facebookpagina en wie weet straal jij binnenkort ook als een Fa Bella’tje in hun nieuwe modeshow!

 

Liefs
Jolien 💞

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *