Fashion Lifestyle

Mijn gepersonaliseerde sweater

trui

 

Tadaaa! Hier is’ie dan, de enige echte Très Jolie’n sweater. Ik  keek er enorm naar uit mijn pakketje te ontvangen en vrijdag was het zover! Ik spurtte naar de voordeur om mijn pakje aan te nemen en was meteen razend enthousiast toen deze prachtige trui tevoorschijn kwam. Ben je nog op zoek naar een last minute kerstcadeau of ben je gewoon super benieuwd hoe ik deze coole sweater heb ontworpen en wat ik denk van de service, levering, kwaliteit etc.? Lees dan snel verder!

Ik liep al een tijdje met het idee rond om een sweater te personaliseren, hoe gaaf is het om met mijn eigen logo rond te lopen?! Na lang zoeken vond ik bij www.styleyourdreams.be 100% mijn ding. Ik ben nooit een grote voorstander geweest van kleding laten bedrukken aangezien het resultaat vaak afwijkt van wat men in gedachten heeft maar deze keer ben ik alles behalve teleurgesteld! Via de webshop kan je verschillende soorten kledij laten bedrukken, van truien tot onderbroeken (ja écht waar!). De ontwerpmodus is standaard en dus erg gemakkelijk in gebruik, in nog geen 5 min. tijd heb je jouw unieke kledingstuk ontworpen! Geen zin om je eigen kledij te ontwerpen maar ben je toch op zoek naar leuke kledij? Neem ook dan eens een kijkje op hun webshop, op www.styleyourdreams.be vind je namelijk ook een erg breed assortiment aan reeds bedrukte kledij.

Besteld en nu wachten maar! Helaas ben ik niet echt iemand met veel geduld … (slechte eigenschap gespot , oops!). Gelukkig voor mij, werd mijn pakketje binnen de 48uur geleverd zoals beloofd op de website.  Ik had niet verwacht dat dit ook effectief zo zou zijn, aangezien Kerstmis voor de deur staat en deze levertermijn me wel erg kort leek voor eigen ontworpen, bedrukte kledij. Maar ja hoor, woensdag besteld en vrijdag netjes geleverd! Ondanks al mijn enthousiasme kreeg ik plots een lichte paniekaanval toen ik het pakket in mijn handen kreeg, het doosje was ingedeukt en de plakband was hier en daar losgescheurd. Tot mijn grote opluchting bleef mijn trui ongedeerd tijdens dit (ik vermoed) wilde transport.

Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat! Wat ik erg fijn vind aan deze sweater is dat het logo echt ‘in’ de stof zit en dat men niet gewoon een ‘sticker’ op de trui plakt (snappie?). Bovendien is de trui ontzettend zacht en vallen de maten perfect normaal uit (dus geen maatje groter of kleiner bestellen!).  Alles samengevat, ik heb er een nieuwe lievelingstrui bij J

Zin gekregen om ook zo’n topper van een sweater te ontwerpen en binnenkort te stralen in jouw uniek ontwerp? Surf snel naar www.styleyourdreams.be!

 

Liefs
Jolien 💞

(0) Comments

  1. Onwijs leuke trui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *